Badmintontasker: sådan vælger du den rigtige

Det er meget nødvendigt med en badmintontaske til dit udstyr, når man spiller badminton. Det er nemlig ikke super godt for dit udstyr blot at transportere det i en plasticpose eller en almindelig sportstaske, for der er simpelthen ikke plads nok til fx hele din ketcher. Og alle ved at en badmintonketcher er det vigtigste stykke udstyr man skal have for at spille badminton. Det er derfor meget vigtigt at man passer ordentlig på ens udstyr, da alle ved at en god badmintonketcher ikke er særlig billig. For at passe ordentlig på ens ketcher, sko og andet tilbehør og udstyr, skal man have en badmintontaske. Der er derfor nogle ting man skal være særlig opmærksom på, men derudover er det vigtigt at vide, hvor god en badmintontaske er for dit kæreste og bedste udstyr.

 

Godt at bruge en god badmintontaske

Når du må til og fra træning er det nødvendigt med en behagelig badmintontaske, som hjælper med at holde dit badmintonudstyr adskilt i tasken, og gør det lettere at komme rundt med sit udstyr. En af de vigtigste ting en værdig badmintontaske skal magte er, at den skal passe på det vigtigste stykke udstyr du benytter som badmintonudøver, dette er din badmintonketcher. De er det mest sarte udstyr man anvender som spiller, og desårsager er det meget betydeligt at der bliver passet på dem i tasken. Hvis man ikke er i besiddelse af nogen ketcher, eftersom den er knækket i ens badmintontaske, så er det særdeles umuligt at træne badminton. Men selvom man har en taske så skal man stadig behandle tasken og derfor udstyret ordentlig. Det betyder altså at man ikke bare kan kaste og smide rundt med sin taske som det passer en, for den er jo ikke lavet af massiv stål der kan beskytte alt.

 

badminbadmintontasketontaske
badmintontaske

Skab orden og beskyt dit grej

Endvidere at du ikke skal smide med din badmintontaske findes der også flere tricks man kan benytte når du skal pakke din taske, der kan gøre det meget mere sikkert for sine ketcher at rejse omkring. Det er derfor en belejelig ide at opbevare sine ketcher i rummet til dem i badmintontasken. Men udover dette er det en særdeles god ide at have dem i de coveres, der medføler når man skaffer sig dem. Det optager dog betydeligt mere rum i tasken, godt nok er det en fin beskyttelse, når de er opbevaret i badmintontasken. Du kan også anbringe dine badmintonsko på højkant i tasken i samme ende som øverste del af ketcherne er. Hvis du har en stor nok størrelse sko, vil skoen være længere end bredden på hovedet på ketcheren og i tilfælde af at der skulle være noget, som dratter ned over badmintontasken vil skoene nedæmpe for stødet og aflaste ketcherne. Det kræver derimod at man fylder den resterende del af badmintontasken med udstyr, så skoene ikke bare lægger sig tilbage når man rusker tasken . Generelt er det smart for dit udstyr og din badmintontaske, at den mere pakket hvis du skal flytte den. Derfor er du betrygget mod at den får et skævt stød eller den kan komme til at se rynket og grim ud. Og man har lyst til helt sikkert gerne fornemme man ser lækker ud når man er nødt til at skulle til og fra hallen.

Helt konkret

For at sammenfatte ovenstående, er det altså helt kort vigtigt at du 1. Anskaffer dig en badmintontaske der passer til dit behov, fordi det er utrolig vigtigt at passe på eksempelvis ens ketchere, så man har noget at spille med. 2. Lav orden og regler for din badmintontaske. Du skal altså ikke smide rundt med den eller tabe den, for det går udover dit grej. 3. Lav systemer. Det hænger meget sammen med punkt nummer to, men rummer også i høj grad hvordan du pakker din taske. Dette kan gøres på flere måde med øje for at beskytte ketcherne.

 

Du kan hente mere hjælp på badmintontaske.dk