Et gulvfirma der tager dit projekt seriøst

Et byggeprojekt starter i det små. Det starter med idé – noget man gerne vil have ændret. Det kan være meget forskelligt. F.eks. i Horsens og Vejle er det i manges tilfælde faktisk gulve, der irriterer mest i hjemmet. De kan være skæve, knirke eller måske endda være grund til ugentlig jamren efter en splint har sat sig i foden. For mange virker det som et uoverskueligt projekt, men her er nogle gode tips og tricks til, hvordan du får valgt nyt gulv og vælger den rigtige virksomhed til at lægge det.

  • Start med at mål det gulv op, som du gerne vil have lavet om.
  • Derefter kan du udregne kvadratmeter antallet, som det gulv dækker over ved at gange bredde med længde (b * l = areal). Husk at gør det i meter, da det er den enhed et gulvfirma bruger.
  • Derefter kan du tage kontakt med http://lb-gulve.dk/ og beskrive hvilket gulv det er, som du har liggende.
  • Hvilken træsort er det?
  • Hvordan sidder det fast? Måske har du mulighed for at komme under gulvet, og her kan du så se om der er brugt søm eller skruer, eller måske andet.

4724527258_3121873c5b_b

Alle disse oplysninger giver dig et overblik over, hvad det er for et projekt, som du er ved at gå ind til. Der er mange overvejelser at gøre sig – ikke mindst angående økonomi. Hvad er der råd til. Hvad har dine venner valgt? Hvilke overvejelser gjorde de sig. Det er helt sikkert en god idé at snakke med nogle mennesker med erfaring inden for restaurering. Hvis du bor i et gammel hus, så snak med folk der har givet ældre huse en kærlig hånd. Måske har du en ven fra Skanderborg, der er tømre. Snak med ham – han kan helt sikkert hjælpe.

Det er ikke bare snak – et gulvfirma handler

Der skal gøres noget. Vent ikke til gulvet er halvråddent. Det er måske på tide at få udskiftet. Selvom et gulv ser nogenlunde ud på overfladen, så kan der underneden gemme sig grumme overraskelser. F.eks. vil træbiller kunne spise halvdelen af dit gulv, uden at du nogensinde opdager det. Husk at tage et godt kig en gang imellem for at sikre dig, at de ikke holder fest under dine fødder. Fugt er en anden ting, der kan sætte sig, og er meget vigtigt at være obs på. Det handler om en solid sokkel, og hvordan den omkranser huset .

Et gulvfirma vil med det samme se på, hvordan dit hus er bygget op, og om der er områder, der er mere beskadiget end andre. F.eks. vil nordsiden af et hus oftere være ramt af fugt end sydsiden, da solens vandren over himlen tørrer. Du kan også selv tage arbejdshandskerne på. Gå en tur rundt om dit hus. Tag noget spidst med, som du kan stikke med. Nu er det bare at gå i gang. Dit hus, hvis det er sundt, kan sagtens holde til det. Gå og stik på soklen tæt på jorden. Hvis du på noget tidspunkt oplever fugtige områder eller måske endda steder, der er bløde. Så er det på tide at ringe til dit lokale gulvfirma i en fart. Fugten herfra kan hurtigt sprede sig til dit elskede gulv.