Få gode tilbud på håndværkere!

Hejsa alle sammen her er jeg igen og jeg er bare så klar på at skrive noget nyt godt til jer der læser med herinde – JA velkommen mine damer og herrer og andre tvekøn som er nu lige ved at blive lovlige i Dk – jeg siger at det er helt ok for jeg bor i Thailand og der er en masse af den slags hernede.

Men det er jo ikke det vi skal snakke om og det er fordi at vi skal snakke om El-installatør Frederiksberg som man kan benytte sig af når der er noget med el som man ikke slev tør rode med – og så er det altså en god ide ikke sandt.

Når man nu skal have fat i en god elektriker til en god pris, så findes der faktisk nogle gode hjælpemidler. En af de ting man kan bruge er en tilbudsservice, hvor man fx får tilsendt 3 tilbud på elektriker i Odense og derved sikre sig en god pris.

Nu er der en del der glæder sig til at det bliver sommer og det sammen gør jeg. Kan i have en super god aften og når der er en weekend er der et smil

god-pris-elektriker
Det er super at se at i alle er så aktive herinde som i er, jeg vil selv forsøge at oppe mig lidt så i kan følge mere med i mit liv og de ting som jeg går og tænker over og andre ting som jeg går og sysler med i hverdagen og i weekenderne.

Jeg håber i alle har det godt hverfald 🙂

Jeg søger efter maling med glans som jeg vil male mit stakit med nu her når vejret bliver til det – og det må meget gerne være en maling med meget glans, for jeg har set at min nabo virkelig har gjort det flot med en maling der bare står snor lige og ser splinter ny ud – ja hans stakit var faktisk gammel og så ikke særlig flot ud, men det er da utroligt hvad en klat maling med glans kan gøre, ikke sandt?

Der findes ligeledes samme slags service, når det kommer til malere. Her kan man nemlig også nemt få tilbud på maler i Odense. Det er drøn smart.

 

Når jeg nu har fundet den rigtige maling så vil jeg samle mine venner og invitere dem over til en arbejdsdag og have en hel stegt patte gris til at stå og blive grillet smat hygge musik i haven osv, sådan at det bliver en dag i hyggens tegn og det er dejlig sommer vejr – det er da hyggeligt, ikke sandt!

Når vi så endeligt er færdig med at male så kan vi alle spise og drikke til langt ud på aftenen og bare hygge og komme hinanden ved – lige som i gamle dage, hvor man tog sig godt af hinanden og hjalp der hvor man kunne.

God dag