Kompetent rådgivning til bygherre

Forud for et byggeprojekt er det essentielt, at der er opstillet helt konkrete krav for det kommende byggeri rent byggeteknisk, materialevalg og ikke mindst krav til selve processen. Ved brug af bygherrerådgivning kan man som bygherre få vejledning til at danne sig et overblik over, hvorvidt de opstillede krav stiller den rette ramme omkring opgaven, som de underlæggende entreprenører skal følge. Det kan bygherre være en fordel at alliere sig med en god rådgiver inden for området, for at være sikker på at alle facetter af projektet bliver udnyttet til fulde, og at resultatet lever op til det forventede. LB Consult har stor erfaring indenfor byggeri og kan vejlede dig om, hvordan udfordringerne i netop dit byggeprojekt løses bedst muligt.

Specialiseret rådgivning

De tager altid udgangspunkt i den givne situation og følger dig igennem hele projektet lige fra de første skitser til det endelige byggeri står færdigt. LB Consult forsøger altid at varetage bygherres interesse efter bedste evne og specialisere vores rådgivning til at passe til netop dit projekt. Deres fagligt stærke personale har en bred vifte af kompetencer indenfor byggeri med en lang række materialetyper så som stål, beton og murværk. Desuden foretager de gennemgående styrkeberegninger og stressanalyser af en lang række konstruktionsløsninger, så altid bygherre får den optimale valgmulighed. Før det endelige byggeri står færdigt giver de også gode råd med hensyn til indeklima, brand og bæredygtighed og VVS-løsninger, så det sikres at byggeriet fremstår lige så flot indeni såvel som udenpå. Dernæst sørger denne vejledning også for at byggeriet kan vedligeholdes nemmest så det flotte resultat bevarer sin glans. Så du kan nyde byggeriet mange år ude i fremtiden.

 

Ud over at hjælpe med selve byggeriet gør de også en stor dyd ud af vejlede omkring vedligeholdelsen og den fremtidige drift af dit byggeri. På den måde er LB-Consult med til hjælpe bygherren med at trække de rette langsigtede beslutninger både før, under og efter processen. Hvis du er interesseret i bygherrerådgivning bør du kigge forbi Grenaa eller Aarhus for at høre mere om hvad LB-Consult kan tilbyde dig.
Kilde: http://www.lb-consult.dk/bygherreraadgivning/