Loftisolering – den oversete faktor

Har du et loft?

2685660120_b2e4353ba5_bDet er ikke alle, som er så heldige at de har deres helt eget loft. Loftet kan bruges til mange ting, men bliver som regel anset for at være lidt af et sted, man bare bruger til lagring. Men for mange andre betyder loftet altså så meget mere, end bare at være et sted man lægger de ting, man ikke har tænkt sig at bruge i lang tid. For mig, for eksempel, er mit loft blevet til mit eget sted hvori jeg har fred for hele verden. Jeg har mit eget lille studie hvor jeg kan arbejde på alle de ting jeg har lyst til, selvom det som regel ender med at være de ting, som jeg ikke fik taget mig af de sidste par dage. Men det var bare sådan, at loftet blev overordentligt koldt efter noget tid. Det er noget, mange mennesker beklager sig over, at deres lofte er for kolde, men der er faktisk en rigtig nem løsning, som var den jeg fandt:

Du skal simpelthen bare få nogle håndværkere til at kigge på, om du har loftisolering eller ej. Sagen er ikke længere end det, hvis du ikke har loftisolering så er det klart, at loftet forekommer meget koldere end de andre steder i dit hjem som forhåbentligt er isoleret. Men der er visse ting, som holder mange folk tilbage fra at få en håndværker til at kigge på, om deres loft er isoleret eller ej, og det er naturligvis prisen. Jeg har ikke tænkt mig at sige nogle store ting som vil ændre dit syn helt på håndværkere. Hvis du mener, at de alle bare gerne vil have penge i lommen så må jeg sige, at jeg desværre er uenig. Men et godt modbevis til den stereotyp er, at mange håndværkere faktisk tilbyder helt gratis loftisoleringseftersyn, så du kan få dit loft inspiceret helt gratis og få afklaret, om du burde investere i noget godt og solidt isolering.

 

Spar penge

I virkeligheden kommer man længere ved at få noget godt loftisolering fordi i bund og grund sparer det dig en hel masse penge som du ellers ikke ville have sparet. Først og fremmest kommer du til, at bruge meget færre penge på ting som varme i dit loft og lignende. Generelt bliver hele huset bare mere varmt af det hvilket naturligvis også kommer til at spare dig en masse penge, men som egentlig også er godt for miljøet (og at spare penge og skåne miljøet er jo nogle af de bedste ting man kan gøre, og nu kan du gøre dem på samme tid!) Så hvis du har et loft og altså bare gerne vil bruge det til mere, end bare at holde på dine gamle underbukser, så synes jeg helt klart at du burde kontakte en god og pålidelig håndværker som kan kigge på dit loft for dig, helt gratis. Jeg kan garantere dig for, at det ikke er noget du kommer til at fortryde i fremtiden.