Et moderne arkitekttegnet typehus til enlige eller familier

Drømmer du om at bo i et helt nyt arkitekttegnet hus? Så er et såkaldt ”typehus” helt sikkert noget for dig og din familie. Et typehus er et hus, der er designet af professionelle arkitekter, og som derfor er lækkert og moderne i designet. Derudover er det bygget af professionelle håndværkere, som har meget erfaring med netop at bygge typehuse, og som derfor ved lige, hvordan tingene skal gøres, så resultater bliver så flot og lækkert som muligt.

 14Køb et typehus i virkeligheden – ikke blot i en drøm

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, at man kan få designet sig et hus af professionelle arkitekter og bygget det af professionelle håndværkere, men det er faktisk virkelighed. I dag findes mange firmaer, som lever af at bygge nye huse til andre http://living-house.dk/. Det foregår sådan, at man som køber bestiller og skrive runder på huskontrakten, hvorefter man vil få bygget det hus, man har betalt for.

Man får mulighed for som køber at få indflydelse på, hvordan huset skal udformes, men samtidig er der nogle professionelle og dygtige arkitekter, der ved, hvad der er muligt, og hvad der er muligt at udføre i praksis. Det nye typehus kommer altså til verden i et samarbejde mellem køber og sælger, så begge parter er sikret, at aftalen kommer til at holde, og at hverken køber eller sælger vil fortryde noget ved det nybyggede hus.

Få bygget et typehus til en rigtig fordelagtig pris

Umiddelbart tænker man, at prisen på et nybygget typehus må være helt uoverkommelig for almindelige mennesker, der har en gennemsnitlig indkomst. Men i virkeligheden er et arkitekttegnet typehus slet ikke så dyrt, som det lyder, eller som man går og tror. Det lyder dyrt at få en arkitekt til at tegne og designe et hus, og derudover at få en gruppe dygtige håndværkere til at bygge det.

Men prisen er faktisk ret så overkommelig – faktisk nærmest lav – når man sammenligner med de andre muligheder, der findes i dag. Selv en lille lejlighed kan i dag ikke betales for mindre end mindst én million kroner, og det er fuldstændigt umuligt at købe et hus i nærheden af København på Sjælland til kun én million kroner. Et par millioner for et stort, nybygget hus, der endda er tegnet til dels af en professionel arkitekt og dels en selv, er derfor en rigtigt god pris.