Kæmpe TØMRER nyhed til Falster, Lolland og Maribo

workers-272213_960_720Der er nu, nye glæder hvis du bor i eller omegn af Falster, Lolland og Maribo. DU kan finde den bedste tømrer med erfaring http://www.tjas.dk/kompetencer/toemrer.aspx .  Hvis du har noget, der skal bygges – så skal det gøres ordentligt. Du vil nemlig ikke bruge penge på samme bygning igen og igen – tingene skal gøres ordentlig første gang.

Du kan finde tømrer med over 30 års erfaring, der er klar til nybyggeri, om- og tilbygninger, hvorfor udskyde planer og drømme. Hvis du har renoverings arbejde så kan de erfarne og kompetente tømrer også klare det. Det er kun dine drømme og fantasier, der sætter grænser.

Du vil blive mødt af veluddannede tømrer, der først lytter også smører de ærmerne op. Intet arbejde er halvt færdigt, de går først, når du er tilfreds. Du vil blive sat ind i arbejdsprocessen, så du hele tiden ved, hvor langt de er og du kan være sikre på at deadline overholdes. Tømrerne kan også lave et nyt badeværelse eller renoverer det gamle – meget af det gamle kan bruges, når det lige for en kærlig hånd.

 

Facaderenovering

 

En hurtig og nem måde at sætte ældre boliger i stand og give den et nyt look er ofte hurtigt gjort med facaderenovering. Det er langt billigere end af rive hele huset ned. Hvis man vil sælge en ældre bolig, kan det øge husets markedsværdi og styrke huset på markedet – det er langt nemmere og billigere. Tømrerne kan give dig gode råd om, hvad der lige kan betale sig for dig.